O meni

Profinification je blog, nastao kao posledica dugogodišnje represije nad slobodom misljenja i neutanažive zelje da se kaže, da se čuje, da se dela.

Ako želite da čačkate, da dijagnosticirate, da motivišete, da širite, da vežete, da rastete, da menjate, izvolite. Profinifacation je blog koji se bavi društvom, pojedincima, delima, nedelima, zlodelima, dobrim delima.

Analiziraćemo populizam i demagogiju kao dve okosnice današnje države Srbije. Posmatraćemo ispiranje mozgova običnih ljudil.

Profinification je blog na kome će autor baratati činjenicama i argumentovano izlagati svoje mišljenje. Kome se ne svidja, slobodan je da iznese svoje. Sloboda ovde nije reč, već namera.

davejunia.com freedom

Pravila. Nema ih mnogo.
Nije dozvoljeno pisati velikim slovima. Nije dozvoljeno objaviti tudje tekstove ili kršiti druga autorska prava na blogu bez napomene o kom autoru se radi. Nije dozvoljeno napadati ili vredjati po nacionalnom, verskom i rasnom osnovu. Nije dozvoljeno reklamirati se, bez odobrenja administatora. Nije dozvoljena upotreba ličnih imena i prezimena.

Svaki komentar bio on prikladan autorskoj koncepciji ili se kosi sa misljenjem i pisanjema utora biće i jeste do sada objavljen.

@Profin

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s